Az iDrones-ról és szolgáltatásainkról

Légi felmérésekkel foglalkozó vállalkozásunkat az előremutató technológiák iránti szeretetünk hozta létre. Több éves tapasztalattal az ipari felmérésekre specializálódva, folyamatosan kutatjuk az ipari munkákra fejlesztett dróntechnológia lehetőségeinek előnyeit, ami segíthet a különféle ágazatok sajátos problémáinak megoldásában.

Több versenytársunkkal ellentétben, mi kifejezetten térképészetre és 3D modellezésre tervezett, RTK- val felszerelt drónnal és földmérő mérnökökkel együttműködve dolgozunk a legmagasabb szakmai minőség biztosítása érdekében.

Technológiánknak köszönhetően, több ember munkáját is ki tudjuk váltani egyetlen drónnal, mivel projekttől függően napi 100-150 hektárt is képesek vagyunk felmérni geodéziai pontossággal, ráadásul részletesebben.

Azt valljuk, hogy a legjobb eredményeket akkor érjük el, ha ügyfeleinkkel szorosan együttműködünk. Az ügyfél igényeinek megértése és figyelembe vétele az elsődleges szempont a munkafolyamatok során. Az aktív kommunikáció és a rendszeres egyeztetés segít abban, hogy az elvárásokat pontosan megértsük, így egyedi, testre szabott megoldásokkal tudunk szolgálni.

Arra törekszünk, hogy meghatározó szereplőként jelenjünk meg a drónnal történő ipari felmérések és a térinformatika terén és olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek segítik ügyfeleinket a hatékonyság és eredményesség növelésében. Rendkívül fontosnak tartjuk a nemzetközi piacok felé történő nyitást, hogy határon túli ügyfeleinknek is kiváló szolgáltatásokat nyújthassunk.

Szinger Szabolcs ipari drón pilótaA vállalkozás alapítója Szinger Szabolcs okleveles ipari drónpilóta. A munkavégzés mellett rendszeres gyakorlással, az új technológiák tesztelésével, illetve folyamatos továbbképzésekkel tartjuk naprakészen a tudásunk. A repüléshez és kiértékeléshez csakis professzionális eszközöket és szoftvereket használunk. Szolgáltatásaink a hét minden napján elérhetőek.

Áraink

A megbízások sokféleségéből adódóan minden projekthez egyedi ajánlatot készítünk. Az árakat befolyásoló tényezők között vannak az olyan szolgáltatások, mint például a 3D pontfelhő készítés, 3D modell készítés, digitális felületmodell készítés, ortofotó készítés, stb. Nagyobb projektek esetén kedvezményeket biztosítunk. Az ingyenes árajánlatunk a kapcsolati oldalra lépve kérheti.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! >>>

Az iDrones szolgáltatások előnyei:

  • Személyre szabott megközelítés: Magas szintű személyre szabott szolgáltatást és együttműködést kínálunk ügyfeleinknek. Nem csak kezeletlen pontfelhőt és ortofotót adunk át, mi a projekt igényeihez igazodva készítjük el térképeinket.
  • Innovatív adatgyűjtési módszerek: Rendszeresen kutatjuk és alkalmazzuk a modern adatgyűjtési módszereket és technológiákat, amelyek lehetővé teszik a hatékonyabb és eredményesebb felméréseket. Például, ha az adott projekt igényli, kiegészítjük a drónos geodéziai felmérést más szenzorokkal vagy adatgyűjtő eszközökkel, mint például lézerszkennerrel vagy hőkamerával. Ezáltal képesek vagyunk a legkülönfélébb területeken és körülmények között dolgozni és olyan adatokat nyújtani, amelyek más módszerekkel nem érhetők el, így segítünk ügyfeleinknek új perspektívákat felfedezni.
  • Adatok minősége és pontossága: Csapatunk rendelkezik a drónos geodézia területén szerzett kiterjedt szakértelemmel és tapasztalattal. Ez biztosítja, hogy magas minőségű és pontos adatokat szolgáltatunk. Az alapos és precíz munkavégzés mellett folyamatos minőségellenőrzési eljárásokat alkalmazunk, hogy a legmagasabb színvonalon dolgozzunk.
  • Kreatív megjelenítés: Nem csak az adatok megszerzésére összpontosítunk, hanem azok hatékony és lenyűgöző módon történő megjelenítésére is. Képesek vagyunk vizuálisan vonzó és könnyen értelmezhető eredményeket létrehozni, például 3D modelleket, animációkat vagy interaktív térképeket, amelyek segítenek az ügyfeleknek adataik jobb kihasználásában és döntéshozataluk támogatásában.
  • Környezettudatosság: Ügyelünk a fenntarthatóságra és a környezeti hatások minimalizálására a munkánk során. A drónos geodéziai felmérések általában kisebb környezeti terhelést jelentenek, mint a hagyományos földi felmérések. Emellett odafigyelünk arra, hogy a működésünk során megfelelően kezeljük a hulladékot és csökkentsük az energiával való pazarlást.
  • Országos lefedettség: Büszkén vállalunk megbízásokat az egész ország területén. Legyen szó városi vagy vidéki területekről, csapatunk rendelkezik a helyi viszonyokkal és területi jellemzőkkel kapcsolatos mélyreható ismeretekkel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a projektek során figyelembe vegyük az adott terület specifikus kihívásait és követelményeit. Képesek vagyunk kezelni kis léptékű feladatokat, valamint nagyobb, többlépcsős projekteket, amelyeket országos szinten kell végrehajtani.
  • Ügyfélközpontú kommunikáció: Fontosnak tartjuk az átlátható és hatékony kommunikációt ügyfeleinkkel. Rendszeres tájékoztatást nyújtunk a felmérés folyamatáról és az elért eredményekről, valamint nyitottak vagyunk az ügyfelek visszajelzéseire és kérdéseire.
  • Ügyfélreferenciák és elégedettség: Büszkék vagyunk az elégedett ügyfeleinkre és a velük kialakított hosszú távú kapcsolatokra. Referenciáink különböző projekteket és szektorokat ölelnek fel, így biztosítva, hogy széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az ügyfelek igényeinek kielégítéséhez. Az ügyfeleinkkel való partnerségi viszonyra törekszünk és célunk, hogy hosszú távon segítsünk a projektek sikerében és céljaik elérésében.
NÉZZE MEG REFERENCIÁINKAT >>>