Az iDrones-ról és szolgáltatásainkról

A vállalkozás célja, hogy az ipari dróntechnológia és a fotogrammetria innovatív felhasználásával költség- és időhatékony megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, legyen szó akár építőipari, mezőgazdasági, erdészeti, környezetvédelmi vagy épp filmforgatási felhasználásról. A drónos felméréseink során együttműködő partnerünk Stegena Zsolt földmérő mérnök, akinek köszönhetően földmérő által hitelesített adatokat tudunk szolgáltatni.

A munkavégzés központi eleme a drónra szerelt nagyfelbontású, professzionális kamerával történő dokumentálás, adatgyűjtés, majd az ezt követő szoftveres utómunkával való kiértékelés, mérés, szerkesztés, illetőleg kép- és videóanyag-összeállítás.

A drónos felmérési feladatok elvégzéséhez kizárólag rendszeresen szervizelt és hitelesített, professzionális eszközöket használunk. Így a végeredmény minden további nélkül felhasználható további feladatokhoz, például számításokhoz, tervezéshez, kutatáshoz.

Számunkra kiemelten fontos a megrendelő elégedettsége, hiszen mindkét fél sikere múlik ezen. Ezért részünkről a lehető legrugalmasabb hozzáállással történik a megbízás teljesítése, legyen szó bármely területről.

A drónos felmérés előnyei:

 • GYORS TEREPI FELMÉRÉS – Drónnal akár 1-2 óra alatt elegendő adatot gyűjtünk a kiértékeléshez.
 • KORSZERŰ, IPARI ESZKÖZÖK – A legmodernebb RTK földmérő drónokkal, korszerű földmérő műszerrel és szoftverekkel dolgozunk.
 • GEODÉZIAI PONTOSSÁG – Felméréseinkben geodéziai pontosságot biztosítunk.
 • GYORS KIÉRTÉKELÉS – Felméréseink után akár 1-2 nap alatt átadjuk a kiértékelési eredményeket.
 • LÁTVÁNYOS, RÉSZLETGAZDAG MODELLEK – Akár 1 cm vagy az alatti felbontású modelleket készítünk igénytől függően.
 • RUGALMASSÁG – Megrendelőink igényeihez igazodva teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Nincs szükség szolgáltatáscsomagok közül választani.
 • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG – Az általunk használt módszerek elegendő pontosságot, gyorsaságot biztosítanak megfizethető áron.
 • FÖLDMÉRŐI JEGYZŐKÖNYVET BIZTOSÍTUNK – Földmérő mérnök partnerünk mérési jegyzőkönyvet állít ki a mérésről.
 • ORSZÁGSZERTE VÁLLALUNK MEGBÍZÁST – Az ország egész területéről fogadunk felkérést megbízóinktól.
TOVÁBB A GYAKORI KÉRDÉSEKHEZ >>>

Áraink

A megbízások sokféleségéből adódóan minden projekthez egyedi ajánlatot készítünk. Az árakat befolyásoló tényezők között vannak az olyan szolgáltatások, mint például a 3D pontfelhő készítés, 3D modell készítés, digitális felületmodell készítés, ortofotó készítés, stb. Nagyobb projektek esetén kedvezményeket biztosítunk. Az ingyenes árajánlatunk a kapcsolati oldalra lépve kérheti.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT! >>>

Kameránk: Yuneec E90X

 • 20 megapixeles fotó felbontás, 4k 60fps videófelvétel,
 • részletgazdag képminőség,széles látószög,
 • 360 fokban forgatható, gimbal stabilizált RGB kamera, magas minőségű fotó és videó lehetőséggel,
 • 720p HD élőkép a távirányítón 3,5 km távolságból is.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KAMERÁRÓL >>>

A Yuneec H520E RTK drónról

 • Legnagyobb előnye, hogy a világ egyik legpontosabb és leggyorsabb RTK-jával szerelt gép. Az RTK olyan mérési módszer, amely valós időben centiméter pontos helymeghatározással bír.
  Ezt ki lehet használni összetett területmérési, 3D model készítési, térképezési, ellenőrzési feladatokhoz.

 • A technológia árnyékolt GPS körülmények között is biztonsággal használható. (pl.: Hegyek,magas építmények között.) Ennek a műholdas,navigációs rendszernek köszönhető, hogy 1 centiméter pontos egy helyben lebegésével rendkívül precíz és folyamatos képrögzítésre képes.
 • Motorjainak halk működése releváns lehet filmezés vagy éppen egy vadállomány megfigyelése során.
TOVÁBBI TECHNIKAI INFORMÁCIÓK A DRÓNRÓL >>>

Rólunk

Szinger Szabolcs okleveles ipari drónpilótaA vállalkozás alapítója és motorja Szinger Szabolcs okleveles ipari drónpilóta. A munkavégzés mellett rendszeres gyakorlással, az új technológiák tesztelésével, illetve folyamatos továbbképzésekkel tartjuk naprakészen a tudásunk. A repüléshez és kiértékeléshez csakis gondosan válogatott, professzionális eszközöket és szoftvereket használunk, szolgáltatásaink pedig a hét minden napján elérhetőek.

NÉZZE MEG REFERENCIÁINKAT >>>
Kérjen egyedi árajánlatot!